Τρόποι πληρωμής

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να αποπληρώσετε την παραγγελία σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους:

Α) Με δωρεάν αντικαταβολή.
Σας δίνουμε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή των προϊόντων, στον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφοράς χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Σημείωση: Η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει σε παραγγελίες που η παράδοσή τους πραγματοποιείται με εταιρεία ταχυμεταφοράς (courier) και όχι με μεταφορική εταιρεία.

B) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Εφόσον επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής την τραπεζική κατάθεση, προχωράτε σε κατάθεση της αξίας της παραγγελίας στον λογαριασμό του photiseto.gr κι έπειτα ξεκινάει η εκτέλεσή της.

Σημείωση: Για την αποφυγή καθυστερήσεων, είναι απαραίτητο το όνομα του καταθέτη κι ο αριθμός παραγγελίας, να αναγράφονται στο αποδεικτικό κατάθεσης ως αιτιολογία.

Τα στοιχεία των λογαριασμών βρίσκονται παρακάτω:

Δικαιούχος : ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

Εθνική Τράπεζα

IBAN: GR9401101150000011544066050

Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας κι επιλέξετε εξόφληση μέσω κατάθεσης, τα προϊόντα αυτόματα δεσμεύονται για εσάς μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν αποπληρωθεί η παραγγελία σας εντός 4 εργάσιμων ημερών, αυτόματα ακυρώνεται.

Σημείωση: Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί κατάθεση απο λογαριασμό άλλης τράπεζας τα έξοδα συναλλαγής επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον καταθέτη.

Γ) Με χρέωση μέσω Paypal. (Το όνομα που θα εμφανιστεί είναι IOANNIS ARGYROS AND CO)
Στο photiseto.gr έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω PayPal, χωρίς επιπλέον κόστος. Το PayPal αποτελεί έναν σύγχρονο και ασφαλή τρόπο συναλλαγών. Εάν δημιουργήσετε έναν λογαριασμό PayPal δεν χρειάζεται να εισάγετε τα προσωπικά και οικονομικά στοιχεία σας κάθε φορά που πληρώνετε. Χρειάζεστε μόνο τη διεύθυνση e-mail σας και τον κωδικό πρόσβασης.

Σημείωση: Αν επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής το Paypal, χωρίς ωστόσο να αποπληρώσετε την παραγγελία σας επιτυχώς, αυτή αυτόματα θα ακυρώνεται.

ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ

Εάν επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου η διαδικασία είναι πολύ απλή. Απλά, συμπληρώνετε στις σημειώσεις οτι επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου και καταχωρείτε τα φορολογικά στοιχεία σας.